I found out another little corner in Oporto.
Descobri mais um cantinho no Porto. Um cantinho que é perfeito para quem quiser uma refeição mais simples mais ainda assim cheia de sabor.
Abriu no final de 2014, com a assinatura do Chef Pedro Lemos, sendo gerido pela sua esposa, e tem o nome de Stash - The Sandwich Room.
Aqui vão encontrar um espaço pequeno, a meia luz - mesmo durante o dia - e com um menu de apenas sanduiches, como o próprio nome indica. A lista não passa das cinco sanduiches mas chega a todos! Desde porco, a vaca, a sanduiche vegetariana, vai encontrar algo do seu agrado. Como complemento pode sempre escolher batata frita, normal ou a especial da casa com alecrim, e podem finalizar a refeição com um cheesecake de maçã e canela ou de frutos vermelhos. Vamos espreitar o espaço!
I found out another little corner in Oporto. A corner that is perfect for those who want a simpler meal but still full of flavor.
Opened in late 2014, with the signature of Chef Pedro Lemos, being managed by his wife, and is called Stash - The Sandwich Room.
Here you will find a small space and a menu of sandwiches, as its name indicates. The list does not go beyond five sandwiches but reaches all of us! With pig, cow, or a vegetarian sandwich, you will find something that you like. You can always choose fries, regular or the house special, with rosemary, and you can finish the meal with a small apple and cinnamon cheesecake or with berries. Let's see it!
Opened in late 2014, with the signature of Chef Pedro Lemos, being managed by his wife, and is called Stash - The Sandwich Room.
Here you will find a small space and a menu of sandwiches, as its name indicates. The list does not go beyond five sandwiches but reaches all of us! With pig, cow, or a vegetarian sandwich, you will find something that you like. You can always choose fries, regular or the house special, with rosemary, and you can finish the meal with a small apple and cinnamon cheesecake or with berries. Let's see it!
A sanduiche escolhida foi a de Barriga de Porco, que é cozinhada lentamente durante várias horas, e era realmente muito boa. De destacar o pão, que era feito por eles e era crocante por fora e macio por dentro. As batatas escolhidas para acompanhar foram as Stash, com alecrim, e, apesar de estarem bem cozinhadas, tive pena de não serem servidas quentes. Acho que teriam outro sabor! É importante salientar que, como o espaço é pequeno, houve uma espera de 20/30min. O melhor é irem sem pressa, pois podem ter que aguardar por mesa. Mais, se estão à procura de um espaço mais intimista, este não é o mais adequado. Apesar de ter uma envolvente acolhedora, o espaço entre as mesas não permite ter uma conversa sem que esta tenha "espetadores". Mas é um sítio que irei visitar novamente, e acho-o perfeito para uma refeição "fora de horas".
The chosen sandwich was the one with Pork Belly, which is slowly cooked for several hours, and it was really very good. I need to highlight the bread, which was baked there and it was crispy on the outside and soft on the inside. The chosen potatoes to join the sandwich where the Stash, with rosemary, and, although they were well cooked, I was sorry they weren't served hot. I think they would have another taste! Importantly, as the room is small, there was a wait of 20/30min. It is best to go with time, you may have to wait for a table. Plus, if you are looking for a more intimate space, this is not the most appropriate. Despite having a cozy environment, the space between the tables does not allow you to have a conversation without it having "spectators". But it is a place I will visit again, and I think it's perfect for an "after hours" meal.
Stay Checked In!
Daniela
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